Vojko v vojko album download. VOJKO V

Vojko v vojko album download Rating: 9,5/10 1757 reviews

Vojko V singlom ‘Zovi čovika’ najavljuje album ‘Vojko’

vojko v vojko album download

Radio student i portal Ravno do dna pokrenuli su 2013. Če nočeš, lahko delaš, kar hočeš. Vse skupaj mora biti kot film. Kako bi na primer uspela pekarna, ki bi najprej začela delati oglase za rogljičke, še preden bi jih sploh začela delati? Mene skušajo uvrstiti tako med leve kot med desne, kakor kdaj, ampak najiskreneje lahko povem, da me politika niti malo ne zanima. V vaših tekstih je izražena politična in družbena situacija trenutne Hrvaške.


Next

PORIN Vojko V. album a Petar Grašo pjesma godine

vojko v vojko album download

Spremljam pa anomalije ljudi, ki so v moji družbi. V prejšnjem vprašanju sem bolj namigoval na Split, kjer ste odraščali. V Ljubljani ste že nastopili, kako vidite razliko med Slovenijo in Hrvaško? Vse to je tako banalno, precenjeno. Nakon dvosatnoga glazbenog spektakla koji ste mogli pratiti u izravnom prijenosu na našem Prvom programu napokon se znaju ovogodišnji dobitnici najprestižnijeg hrvatskog kipića u 36 kategorija. Danes underground ne pomeni nič, pomeni to, da nisi uspešen.

Next

Porin: Petar Grašo ima pjesmu godine, Vojko V album godine

vojko v vojko album download

Emisiju vode i uređuju Jelena Svilar i Zoran Stajčić. Predprijenos dodjele glazbene nagrade Porin 2019. Velikokrat dam svoje pesmi najprej za poslušat ljudem, ki niso raperji. Daj mi te superge, daj mi ta denar! Kaj vam sploh pomeni oznaka underground? Če ne bi poskusil in šel takoj delat v neko podjetje, bi se sovražil vse življenje, da nisem niti poskusil nekaj narediti v glasbi. V bistvu pa je to zgolj zadrževanje nekih spletenih zvez. Nisem dovolj premišljen in pameten, da bi ciljal na točno določeno občinstvo. Ampak v vse je vloženo res veliko dela.

Next

PORIN Vojko V. album a Petar Grašo pjesma godine

vojko v vojko album download

Ne spremljam širših družbenih anomalij. Ampak ti ljudje iz undergrounda so se imeli za nekaj več, govorili so, da če ti ni všeč njihova glasba, je to zato, ker je njihova glasba prepametna zate. Brezkompromisno prizna, da živi od glasbe in da je to njegov posel. In to izkoristim za tiste najbolj kritične izjave. Vedno, ko vstopim v Slovenijo, vidim, da so veliko lepše pokošena dvorišča in zelenice. Kdaj ste nazadnje napisali pesem na roke? Prvi album sa Dječacima Vojko je objavio na jesen 2008.

Next

Vojko V singlom ‘Zovi čovika’ najavljuje album ‘Vojko’

vojko v vojko album download

Zakaj lahko to delata Ivan Zak in Severina, mi raperji pa ne? Kdo je pravzaprav vaše občinstvo, koga nagovarjate? Če bi rapal v angleščini, bi se mi odrekli na Hrvaškem, nikogar pa zunaj ne zanima raper iz Hrvaške, kjer je 40-krat več raperjev, kot jih je pri nas. Vse drugo delam z veseljem, ampak to ni nekaj, kar bi bilo občinstvu mogoče všeč. Vojko V aka Vojko Vrućina , the rapper and music producer from Split, whom we know as a member of Dječaci and Kiša Metaka, again decided to set sail in solo waters last year. Poskušam skozi humor najti svoje mesto v tem, kaj se pravzaprav sploh dogaja. Ni tip, ki bi delal glasbo kot leta 1993, ko je delal za Magazin.

Next

Porin: Petar Grašo ima pjesmu godine, Vojko V album godine

vojko v vojko album download

Tudi zato, ker v Splitu nihče ne mara nikogar. Jaz si vsega tega skupaj sploh ne morem zamisliti. Nihče ne govori o detajlih zvoka in besedila. Nekaj bendov mi je všeč, ampak ko prižgem kakšnega od slovenskih radiev, se mi zdi, kot da je vedno oktoberfest. Nekateri recimo ciljajo samo na ženske, drugi na mlade moške, punkerje recimo.

Next

Vojko

vojko v vojko album download

I to mislimo u potpunosti, bez imalo pretjerivanja i subjektivnog dojma. Kakšen je vaš odnos do družbenih omrežij? V poslušanje priporočamo , kjer je gostoval Vojko V. Što zbog odličnih stihova koji prikazuju i hrvatski jal, pohlepu, mentalitet, nazadnost i način kako funkcioniraju stvari. Kaj se mora zgoditi v karieri, da lahko normalno začneš živeti od glasbe? A vas sploh kdo še kliče Andrija? Če pa je to nekaj, kar se sklada z mojo identiteto, zakaj ne bi? Ko je slišal to mojo pesem — Pasta Italiana — je bil navdušen in tudi mi smo bili. Potem ko sem končal, sem šel do založbe in pokazal, kaj imam. Na kavi v Zagrebu s hrvaškim raperjem.

Next

Vojko V

vojko v vojko album download

Ampak nikoli se nočem vleči iz tega in jih na silo prepričevati, da ne razumejo teksta. Kdo je na oblasti, kdo ni, kdo se menja, kdo je levi, kdo desni. Na finalnoj svečanosti dobitnicima su nagrade uručile mnoge poznate osobe iz društvenog i javnog života: Daniela i Ema Gračan, Ćiro Blažević, Petrit Ceku, Ivana Srbljan, Leona Surjan, Beti Jurković, Drago Diklić, Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja, Mario Battifiaca, Robert Ferlin, Mia Negovetić, Mia Dimšić, Damir Urban, Ivan Dečak, Saša Nestorović, Elvis Stanić i Husein Hasanefendić Hus. Porina u kategoriji najbolji album zabavne glazbe dobio je Goran Karan. At both gigs, the Slovenian audience gave him a warm welcome — those who were there know what we mean.


Next

Vojko Vrućina objavio album 'Vojko'

vojko v vojko album download

Če pa si sam in se to naredi, si kriv ti. Dva meseca kasnije izbacio je Pasta Italiana — pesmu koja predstavlja neobičnu saradnju sa i. Pesmu su inicijalno snimili Vojko i Krešo i pritom koristili sempl Huljićeve pesme Gamele, tako da je Kroacija rekords zahtevala od njih da dobiju dozvolu od Huljića za korišćenje sempla. Nominirani ste bili za šest glasbenih nagrad porin, na koncu ste dobili tri, med drugim tudi za album leta, kaj vam pomenijo te nagrade? Tako pogosto sem tukaj, da sploh ne opazim, da sem šel kam drugam. Najbolji album jazz glazbe je Pandaland u izvođenju Zvjezdan Ružić Sexteta.

Next