Mi nismo anđeli 2 download. Mi nismo anđeli 2 — Vikipedija, slobodna enciklopedija

Mi nismo anđeli 2 download Rating: 9,4/10 841 reviews

We Are Not Angels 2 (2005)

mi nismo anđeli 2 download

Ipak, pravi pakao za Nikolu nastaje tek kad Marina i Violeta odu na nedelju dana u Rim i prepuste njemu brigu o Sofiji. Nikola ovo potpuno prirodno ponašanje svoje ćerke veoma teško podnosi. Na kraju Nikola će ipak morati da se pomiri sa tim da je njegova ćerka odrasla osoba. Godina proizvodnje : 2005 Kratak sadržaj : Nikola je i dalje zavodnik iako su godine učinile svoje. Reditelj : Srđan Dragojević Uloge : Nikola Kojo, Milena Pavlović, Mirka Vasiljević, Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Goran Jevtić, Uroš Đurić, Srđan Todorović.

Next

Mi nismo anđeli 2 — Vikipedija, slobodna enciklopedija

mi nismo anđeli 2 download

Po svedočenju osobe koja je prisustvovala snimanju, snimana je u sred noći, oko 2-3 ujutro. Uloge: , Mirka Vasiljević, , , Uroš Đurić, Vesna Trivalić, Milena Pavlović. Nikola Kojo je morao da nosi mokru košulju jer je u sceni pre pentranja po splavu upao u vodu. Violeta Zubic as Vesna Trivalic-Pandurovic. Nikola je i dalje zavodnik iako su godine učinile svoje. Iako mu je sve to donelo ogromnu popularnost i veliku medijsku pažnju, nastavio je da sa sve većim uspehom gradi ozbiljnije i izazovnije uloge, poslednjih godina uglavnom na filmu, jer se iz pozorišta, gde ga je naša publika jednako rado gledala, povukao na neodređeno vreme. Story is maybe not-attractive and boring, but from the psychological point of view - is very complex and funny :.

Next

We Are Not Angels 2 (2005)

mi nismo anđeli 2 download

Međutim, pošto ne može da se pomiri sa tim da je njegova ćerka odrasla i zna kakav je on bio prema devojkama, počinje da preuzima radikalnije mere, Sofiju uhodi, proverava, prisluškuje. . Režija: Srđan Dragojević Godina: 2005. Zoran Cvijanović Đura Rođen je 1958. It is simple, refreshing and relaxing, but it has some elements which are not approved from conservative movie consumers. Splav Blaywatch, scena kad Nikola pokusava da spase cerku.

Next

Mi nismo andjeli 2 subtitles

mi nismo anđeli 2 download

Sofija počinje da pokazuje interesovanje za suprotni pol, dok Nikola, patološki ljubomoran otac, ulaže maksimalne napore da svoju jedinicu zaštiti od bilo kakvog muškog uticaja i ne birajući sredstva eliminiše sve potencijalne kandidate! Pošto je bilo prilično hladno, košulju su natopili nekim uljem da izgleda kao da je mokra. A worried father thinks she may get in type of troubles he used to cause when he was just the age of her wooers. Pritisnut buljucima udvarača, Nikola počinje da ludi i koristi trikove, nasilje i psihoterapiju kako bi Sofiju odbranio od udvarača. Nikola i Marina su dobili ćerku Sofiju i ubrzo se razveli. Žanr: komedija Trajanje: 89 min. Pritisnut buljucima udvarača, Nikola počinje da ludi i koristi trikove, nasilje i psihoterapiju kako bi Sofiju spasao od — seksa! Ipak, pravi pakao za Nikolu nastaje tek kad Marina i Violeta odu na nedelju dana u Rim i prepuste nervoznom ćaletu brigu o Sofiji.

Next

We Are Not Angels 2 (2005)

mi nismo anđeli 2 download

Sofija se sve do skoro družila sa tatom Nikolom, kako je napunila 15 godina počinje da se interesuje za momke. Sve donedavno Sofija je bila klasična muškarača koja sa taticom ide na utakmice i puca u paint-ball areni. Sin je barda jugoslovenskog glumišta — Bore Todorovića. Opis: Radnja filma se nadovezuje na prvi deo. Srđan Todorović đavo Rođen je 1965. Svakog dečka koji bi se približio njegovoj mezimici najradije bi istukao.

Next

Mi nismo anđeli 2

mi nismo anđeli 2 download

This is a teenage comedy, but it has some scenes which are not really for the kids :. Kako bi se kontrolisao ide na seanse kod svog prijatelja psihijatra. . . .

Next

Mi nismo anđeli 2 — Vikipedija, slobodna enciklopedija

mi nismo anđeli 2 download

. . . . . .

Next

MI NISMO ANĐELI 2

mi nismo anđeli 2 download

. . . . . .

Next

We Are Not Angels 2 (2005)

mi nismo anđeli 2 download

. . . . . .

Next