Programi za uređivanje fotografija free download. Besplatni alati za obradu fotografija

Programi za uređivanje fotografija free download Rating: 9,4/10 1330 reviews

PhotoScape

programi za uređivanje fotografija free download

Photoscape bi mogli nazvati i najzabavnijim programom za uređivanje slika jer u sebi ima i alate za umetanje tekstualnih balončića, mogućnost izrade kolaža ili opciju spajanja više slika u jednu. Ako su slike prevelike, stranica će sporo da se učitava i trošiće dosta protoka za prikaz. Programi za uređivanje videa besplatno je besplatni program za uređivanje videa, uređivanje videa za početnike. Korištenje ovog alata je besplatno, ali možete koristiti i plaćenu verziju. Nekim korisnicima je on sasvim dovoljan, dok su drugi u potrazi za nečim boljim. Osim navedenog, ovdje možete namijesiti veličinu slike, izrezati dio slike ili zarotirati je.

Next

Online besplatni program za uređivanje slika i fotografija

programi za uređivanje fotografija free download

Također, u odjeljku Touch-Up, postoje neki doista praktični efekti koje ćete voljeti, kao što su Spray Tan, Blemish Fix i Teeth Whiten. Darktable nije dizajniran da radi na Windows operativnom sistemu nego je programiran za Linux i Mac operativne sisteme. Objavljeno June 12, 2017 — 11:39 u kategoriji: Programi za grafički dizajn, Programi za obradu digitalnih fotografija Darktable je program otvorenog koda za rad na fotografijama raw formata. Slobodno možemo reći da je PhotoScape fantastičan, a potpuno besplatan program za obradu slika. Lako su dostupni jer im možete pristupiti s bilo kojeg računala i bilo koje lokacije uvjet je internet veza te su besplatni za korištenje. PaintShop Pro X7 Drugi na ljestvici najpopularnijih komercijalnih programa je , koji je i vrlo dobra zamjena za Photoshop, pogotovo amaterima.

Next

Programi za uređivanje videa besplatno

programi za uređivanje fotografija free download

Program uključuje alate za podešavanje boja, osvjetljenja, dodavanje teksta, a uključeni su i neki filtri i nekolicina foto efekata. Osim freeware preporuka, tu su i free web tutorijali. Google+ Za kraj smo ostavili Google+ društvenu mrežu. Ako spadate u drugu grupu korisnika, predstavićemo pet odličnih, ako ne i najboljih besplatnih zamena. Ono što je fora kod Picmonkeya, a sigurno ti može doći dobro u web shopu je dodavanje teksta na fotografiju. Poseban je zbog svojih naprednih opcija koje daje svom korisniku. Krita ima prilično aktivan forum koji sadrži uzorke grafike stvorene od drugih članova njegove korisničke zajednice.

Next

Obrada fotografija download free day of defeat 2.0 download

programi za uređivanje fotografija free download

Povlačenjem privole nećete više dobivati naše newslettere ali ćete i dalje moći koristiti našu web stranicu i druge naše usluge. Alatu Google Analytics dozvoljavamo instalaciju kolačića i njihovo upravljanje na ovoj internetskoj stranici. Neprekidno radimo na poboljšanju ove internetske stranice. Profesionalni programi su veoma skupi, ali i njihove besplatne alternative obavljaju dobar posao i donose sve potrebne alate za obradu i uređivanje vaših fotografija. Picnik je brz i zabavan program za uređivanje slika.

Next

Najbolji besplatni programi za obradu fotografija

programi za uređivanje fotografija free download

Nepostojanje slojeva Layers kao zaštitnog znaka Photoshopa je za zahtjevnije korisnike popriličan nedostatak. Uređivanje slika pomoću slojeva jedna je od naprednijih opcija te ga podržavaju samo bolji programi za obradu slika. Zaboljela te glava kad si vidio koliko košta Photoshop? Photoshop Express daje vam mogućnost upravljanja, uređivanja, pohranjivanja i dijeljenja fotografija online. Evo jednostavnog primjera kako možete izraditi vlastitu vizit karticu bez previše razmišljanja. Ako ne želite primati kolačiće, izmijenite postavke internetskog preglednika tako da se automatski onemogućava pohrana kolačića ili da se prikazuje obavijest ako određena internetska stranica želi pohraniti kolačiće na vaše računalo. Nekim korisnicima će možda trebati vremena da se naviknu na neobičan izgled PhotoScape-a ali to je samo neobično u modu za obradu slika, u svim drugim modovima, intrfejs je intuitivan, brz i nedostaju mu samo najnaprednije funkcije za obradu slika. Omogućava i menjanje slika kao što je promena veličine, isecanje, podešavanje boje, osvetljenosti i još mnogo toga.

Next

10 Najboljih Programa i Online Alata za Obradu Slika u 2019.

programi za uređivanje fotografija free download

Ako trebate nešto više od toga, slobodno ga zaobiđite. Slike možete rezati, rotirati, mijenjati im velièine, prilagoditi boje. Osnovni rad sa bojama, intenzitet svijetla, sjena pa do primjene raznih predefiniranih filtera poput Instagrama. Za poèetnike to je lakši naèin nego s Active Pixels. Zanimljivost PaintShop Pro-a je opcija dijeljenja fotografija direktno iz programa, a aplikacija Find People pomaže prilikom prepoznavanja lica, kako bi mogli tagirati te osobe. Ko želi može od svojih slika napraviti mali film sa muzikom i uploadati ga na YouTube.

Next

Najbolji programi za uređivanje slika i fotografija

programi za uređivanje fotografija free download

BeFunky je punopravni editor, dostupan u vrlo jednostavnom sučelju. Pregled slika, sečenje, uređenje, sređivanje boja na slikama itd pronađite program. Također, BeFunky sučelje je stvarno brzo i jednostavno za koristiti. Prethodno pohranjene kolačiće možete izbrisati i putem internetskog preglednika. Možete prenijeti slikovne datoteke s radne površine, snimiti ih s web kamerom ili prenijeti iz drugih izvora kao što su Facebook ili Dropbox. Naknadno se može koristiti za prilagodbu internetske stranice sukladno izborima i željama korisnika.

Next

GIMP (Free)

programi za uređivanje fotografija free download

Najnoviju verziju IrfanView-a možete besplatno preuzeti ovdje:. Promjena brzine reprodukcije i dodavanje video efekata. Online programi za uređivanje slika Photoshop je odličan program za obradu fotografija. Pixlr daje mnogo mogućnosti, od onih jednostavnijih poput promjene svjetlosti, kontrasta, uklanjanja crvenih očiju pa sve do zahtjevnijih obrada fotografija koristeći slojeve Layers. No ukoliko vam treba program s kojim ćete izrezati fotografiju, nadopisati tekst, staviti okvir ili pak ukloniti crvene oči s fotografije onda Photoshop i nije za vas.


Next

Najbolji programi za gledanje slika

programi za uređivanje fotografija free download

Možete prenijeti slikovne datoteke s računala ili preuzeti ih s Facebooka. Za određena područja i funkcije ove internetske stranice potrebni su kolačići i neće raditi u slučaju brisanja ili odbijanja prihvaćanja kolačića. Ne samo da imaju ljude koji rade taj posao nego i profesionalne programe za obradu fotografija. Tu su alati za osnovno i napredno podešavanje boja, svjetline, kontrasta, zasićenosti i razne druge opcije poput izrezivanja dijela fotografije, alata za bojanje i crtanje, alata za uklanjanje pozadine i sl. Dobar je alat za izradu foto kolaža.

Next