Hd 7870 vs gtx 1060. Is it worth upgrading a HD 7870 to a Gtx 1060?

Hd 7870 vs gtx 1060 Rating: 9,4/10 817 reviews

Nvidia GeForce GTX 1060 compare AMD Radeon HD 7870 XT Crossfire GPU

hd 7870 vs gtx 1060

If you're playing games that make use of more than 3gb vram the 1060 would be a better choice, vram doesn't stack in crossfire. Hard to say, not all games support crossfire. For desktop video cards it's interface and bus motherboard compatibility , additional power connectors power supply compatibility. Ennek ellenére az összesítésnél figyelembe veszed ezt az értéket is, és ezért lesz 250%-os előny. Nincs szégyenkeznivalója, régi seprű, de jól seper. Useful when choosing a future computer configuration or upgrading an existing one.

Next

AMD Radeon HD 7870 compare Nvidia GeForce GTX 1060 Gigabyte GTX G1 Gaming 6GB GPU

hd 7870 vs gtx 1060

Igen, csak a Gb-os vita miatt írta példának. Small semiconductors provide better performance and reduced power consumption. Itt most pár szóra tennék egy kitérőt, mint fentebb említettem a cikk alatt egy-két indokot még előhozok a váltás okaként. Tesztkörnyezet Hozzátartozik még a témához, régi kártyámmal együtt a régi gépem is családban van, így a lehetőséget kihasználtam és megnéztem az eltérő konfigok mennyit jelentenek játékok alatt. Yesterday unofficial specifications were leaked by the same website.

Next

≫ Gigabyte GeForce GTX 1060 WindForce 2X 6GB vs Sapphire Radeon HD 7870 FleX

hd 7870 vs gtx 1060

Igaz, 4+ gigásat sem, mert nincs rá feleslegesen kidobandó pénzem. Similar to previous entries in the series, has a fun but brief single-player campaign that serves more as a tutorial for the game's online multiplayer, which should be particularly polished this time around considering an multi-platform open beta was available for weeks ahead of release and drew over 13 million players. Egy Witcher3 esetén már a felének is örülök, és az egy tűrhetően megírt játéknak számít szerintem. Az R7 250X-ben 67%-kal több a számolóegység, mint egy sima R7 250-ben 640 vs 384 shader , szóval nagyon nem egy liga a két kártya. Anyway, with that nightmare behind us we can move on to the benchmarks or our companion , if that's why you're here. Hiába távolítottam el a Catalyst drivert, a gép bekapcsolása után sötét képernyő fogadott, csak második indításra sikerült eljutni az asztalig. Ráadásul a gép többi perifériája is nagyon de nagyon befolyásolja egy játék smooth futását! In the end we purchased this game three times and it still took five days to get all the results recorded.

Next

AMD Radeon HD 7870 GHz Edition

hd 7870 vs gtx 1060

Ha jól emlékszem, pont ilyen például a Deus ex Mankind Divided is. Age Newest 33 Months Much more recent. Visszakanyarodva a cikkhez, a tesztet két részre lehet osztani, szintetikus és játék benchmarkok. There is also a slide with cards from all the manufacturers. Azért is gondolkodom a 6850 cseréjén az öcsém gépében annak ellenére hogy egyelőre nincsen teljesítmény problémája, mert most még egy 10es felett el lehet passzolni. Csak egy-két olyan progi élvezhetetlen rajta mint pl a rendkívül jól megírt Mafia3, ami olyan sok embernek csal örömkönnyeket a szemébe az értékelések szerint.

Next

AMD HD 6870 vs. HD 7870 vs. GTX 1060

hd 7870 vs gtx 1060

A sütik blokkolásával oldalaink olvashatóak maradnak, de egyes szolgáltatásaink hibásan működhetnek vagy elérhetetlenné válhatnak. Próbálkoztam még egy ötödikkel, a Catzilla benchmarkkal, de állandóan összeomlott, így végül kimaradt. Ha az Elfogadom feliratú gombra kattint, akkor elfogadja azok használatát. Parallax Parallax occlusion mapping Stones 214 fps Much better peak texture detail. Maksa Hát te, kisbarátom malacka, minek örülsz? I had a 7970 and was disappointed by the performance increase when I got the 1060 6gb. De amit írsz, hogy használhatatlan a mai játékokhoz az nem igaz, előbb írtam le, hogy miért. Csak nem cukrot találtál a zsebedben? High dynamic range lighting Teapot 173 fps Hugely better reflection handling.

Next

AMD Radeon HD 7870 and HD 7850 Benchmarks Leaked

hd 7870 vs gtx 1060

Valahogy mégis mindenki megeszi a marketinget. Így nézett ki a dolog: Catalyst Control Center még a listán volt, persze működésképtelenül. Nem játszottam vele csak gyorsan csekkoltam hogyan fut a gépemen - ilyenkor kezdetnek felnyomok mindent ultrára-, de itt mégsem nyomtam fel mindent, mert ahogy nyomtam fel a dolgokat, láttam hogy már túlfutottam a 3 giga Vramomon. András írta, a 3Gb -nak elégnek kell lennie a High-hoz is. Van egy-két játék ami a beállításoknál konkrétan kiszámolja és írja hogy mennyi Vram szükséges neki az éppen aktuális beállítások mellett. Also unless I'm mistaken the 7970's are 3gb vram cards.

Next

UserBenchmark: AMD HD 7870 vs Nvidia GTX 1060

hd 7870 vs gtx 1060

The latest and graphics drivers were used for testing. De ha valaki most vesz, akkor törekedjen a minél többre, szerintem. Természetesen a korszerűbb intel i7 procik valós előnyeit elismerem: lásd kevesebb fogyasztás, jobb igp. Persze eredetileg azon gondolkodtam hogy megkapja az én kártyámat és magamnak veszek valami komolyabbat, de nem minden a teljesítmény, az árat is kell nézni. Nem volt játszhatatlan, de beszaggatott, számomra ez már alkalmatlant jelent. Kártyáknál meg az ár érték arányról már ne is beszéljünk.

Next

AMD Radeon HD 7870 compare Nvidia GeForce GTX 1060 Gigabyte GTX G1 Gaming 6GB GPU

hd 7870 vs gtx 1060

Szart nem veszek, nem adok el. És majd kiszámolósat játszok kokokka: nekem meg egy 7850k apu van és az tolja ki a nagyon nagy ledre a képet és ha nem lenne olyan munkám aminek a nyers cpu erő kell nem lenne okom egy erősebb gépet tartani. Egy fél év-év múlva már végképp lowend kártya lesz, míg a 7x széria nem biztos hogy veszít a használt árából. The size of the frame buffer is adequate. Even the most demanding games will run at the highest settings. És igen, egy 250x természetesen szerintem is használhatatlan a mai játékokhoz. The 1060 is available in 3gb or 6gb.

Next

AMD HD 7870 vs NVIDIA GTX 660

hd 7870 vs gtx 1060

The 'Ultra' preset was used though a few tweaks were made to the settings. Just my opinion, better bang for your buck if it scales decent in crossfire. Such an active participation level so early on pointed toward an upcoming success and that indeed appears to be the case judging by , with the game currently getting an aggregated according to critics from around the web. Ha végignézed az összesítő táblázatot, akkor látod, hogy van egy kiugróan magas eltérés az Alien esetén. . Force Splatted Flocking Swarm 152 fps Much faster complex splatting. Márpedig a 6850en is csak 1Gb van, és lowend kártyának lehet mondani.

Next