Kralj lavova 1 sinhronizovano na srpski download. Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata (Ice Age 4) by cinema+

Kralj lavova 1 sinhronizovano na srpski download Rating: 8,6/10 1134 reviews

Kralj Lavova Srpski Download — franchises

kralj lavova 1 sinhronizovano na srpski download

Crtani kralj lavova, crtani kralj lavova sinkronizirano, crtani. Praistorijski orangutan, Kapetan Trbosek je krupna zver koja misli da je gospodar mora. Nakon nevjerojatnog uspjeha doživio je još dva dijela, no prvi će zauvijek ostati zapisan kao kralj kino blagajni i najveća animirana avantura našeg vremena. Negde dalje, na drvetu, babun koji je vodio ceremoniju Rafiki nacrta Simbu na drvetu kao malog lavića. Ali kada Meni i njegova družina ukradu njegov brod, njegova srdžba nema granica i on je odlučan da pronađe Menija i osveti se.

Next

Kralj lavova

kralj lavova 1 sinhronizovano na srpski download

Sa oposumima kao ujacima i dva neobična roditelja kao što su Meni i Eli, Breskvica je izrasla u neodoljivu komplikovanu tinejdžerku koja je pomalo na svoju ruku. Svi crtani filmovi by amedic nakon smrti podmuklog scara, simba je kralj životinja. The lion king, sinkronizirani crtić kralj lavova. Kralj lavova 3 hakuna matata hr online. Kralj lavova is the serbian dub of the lion. Blizu ruba stene stoji lav i ubrzo dolazi babun. Kralj lavova 3d sinhronizovano youtube.

Next

Kralj lavova 2: Simbin ponos

kralj lavova 1 sinhronizovano na srpski download

To je velika čast, ali i velika odgovornost, naročito što posle očeve smrti, Simba mora prerano da odraste i da se upusti u koštac sa mnogim nevoljama na koje mora da bude spreman. Svugdje pisu da nije izaslo sluzbeno i odma sam odustao od trazenje sluzbene verzije. Samo, možeš li potvrditi da doista imaju Ice Age 1 sinkroniziran na hrvatski? Timon i pumbaa preuzimaju glavnu reč kralj lavova srpski download i pričaju svoju priču, koja je započela pre nego što su naišli na. Zaljubila se po prvi put u slatkog mamuta Itana, ali tek će uvideti da je pravi momak za nju zapravo njen najbolji prijatelj, jež Luis. The film sa prevodom the lion king online. Najpoznatiji Disneyev animirani mjuzikl donosi priču o odrastanju i prihvaćanju sudbine, u ovom slučaju kraljevske. Kralj lavova je produkcijski izuzetno kvalitetan crtani film, zbog čega je stekao veliku popularnost širom sveta.


Next

lavova sinkronizirano na hrvatski download, kralj lavova crtani online

kralj lavova 1 sinhronizovano na srpski download

Kralj Lavova Radnja se odvija u Africi, u Ponosnoj zemlji Prideland. Početak počinje izlaskom sunca i okupljanjem životinja oko Ponosne stene. Radnja se odvija u africi, u ponosnoj zemlji. Kiara, Simbina tvrdoglava kčer i nasljednica prijestolja u Pride Landsu, u potrazi je za avanturom. Home crtani filmovi dugometrazni sinhronizovani crtani filmovi lion king. Bezbrižno djetinjstvo princa Simbe, sina moćnog kralja Mufase, naglo je prekinuto kada mu ujak Scar ubije oca, a Simbu proglasi odgovornim i protjera ga iz kraljevstva. Kralj lavova 2 simbin ponos crtani filmovi.

Next

Kralj Lavova

kralj lavova 1 sinhronizovano na srpski download

Kralj lavova srpski download sinkronizirano ocjena trajanje. Kralj lavova 1 the lion king 1 hr online. U progonstvu se lavić sprijatelji s bradavičastom svinjom pumbom i merkatom timonom, s kojima provodi dane i od kojih uči. Sidova namćorasta baba ima veliku ulogu u avanturi u koju je slučajno uletela kada se našla na splavu sa Menijem i družinom na otvorenom moru. Breskvica želi da dokaže Meniju da više nije beba, ona je ustvari teška 3 tone i da može da donosi dobre odluke.

Next

Kralj lavova 3 hakuna matata

kralj lavova 1 sinhronizovano na srpski download

Manijeva i Elina ćerka, Breskvica, sada je već buntovna tinejdžerka, i njena uloga u sinhronizaciji dodeljena je Maši Dakić. We have over 20 years experience designing custom software for process models, data storage, historical logging, reporting and database management. Nakon susreta sa našim herojima, polako počinje da shvata da je u Dijegu možda pronašla svoju srodnu dušu… i to iz više razloga. Simba je razdragan i veseo i jedino što ga zanima jeste igranje sa drugarima, ali on na sebi nosi teret svog oca, koji je kralj lavova. Došao je i dan kada je s voljenom nalom objavio lepu vest.

Next

Ledeno doba 1

kralj lavova 1 sinhronizovano na srpski download

Dok hrabro istražuje okolinu Pride Landsa, koja je strogo zabranjena , susreće nespretnog Kovu, mladunče odabrano da hoda po Scarovim tragovima šapa. Novi kadar počinje crno-smeđim, mršavim lavom kojemu dođe ptica Zazu da najavi dolazak Mufase lava kojeg se prethodno videlo na Ponosnoj steni. U ulozi Manija pojavljuje se Nikola Đuričko, Srđan Miletić igra Sida, Voja Brajović tradicionalno daje glas Dijegu. Browse our web site for more information about Suldanna. Rođenje njihove kćeri, princeze kiare.

Next

Kralj lavova 2: Simbin ponos

kralj lavova 1 sinhronizovano na srpski download

If you have any questions or would like to speak with a Suldanna representative regarding our services, please e-mail us at or give us a call at 705 -942-8291. It aired only on tv, even though it. Pošto Meni nije tu, ona i njena majka moraju da predvode krdo. Životinje se naklone novom kralju nakon čega se pojavi naslov filma. Mozda u medjuvremenu i je izaslo! Izgleda da cu morati razocarati necakinje. Scar ubije oca, a simbu proglasi odgovornim i protjera ga iz kraljevstva. Bilo da se ljulja na palubi, vodi gusare u pljačku ili prosto izigrava lošeg momka, Trbosek apsolutno obožava da bude gusar.

Next